Menu

Hírek

« vissza « előző hír | következő hír »

Játék indul a kerékpárral munkába járó PTE-s dolgozóknak

2024. március 25, hétfő

Környezetbarát, kényelmes, alaposan átmozgat, pénzt spórol, és még a csúcsforgalmat is kikerülheted: ez csak néhány érv amellett, miért érdemes biciklivel munkába járni. A kerékpáros munkába járás javítja az erőnlétedet, keringési rendszeredet, fogyaszt, és nem mellesleg sokkal könnyebb vele leparkolni, mint autóval.

A PTE Zöld Egyetem Program nyereményjátékot hirdet minden egyetemi munkavállaló részére, aki vállalja, hogy 2024. március 25. és augusztus 2. között legalább 30 alkalommal kerékpárral vagy egyéb, emberi erővel, elektromos motorral vagy ezek kombinációjával hajtott, korlátozott sebességre alkalmas közlekedési eszközzel (pl. kerékpár, e-kerékpár, roller, e-roller, segway stb.) érkezik a munkahelyére.

Azon munkatársak, akik igazoltan, fénykép feltöltésével a Biciklizz munkába!online felületen munkába járási céllal használták a kerékpárt a játék időtartama során minimum 30 alkalommal, garantált ajándékban részesülnek (pl. vízhatlan mobiltok, mini kerékpáros szerszám, villogó lámpa, mini szerszámkészlet, kulacs).

A kerékpárt vagy a fent felsorolt közlekedési eszközök valamelyikét a játék időtartama alatt minimum 40 alkalommal munkába járásra használók között pedig a játék lezárását követően kisorsolunk egy fődíjat (ami egy egyetemi ruházati csomag, aminek tartalma: póló, pulóver, sapka, hátizsák és más egyetemi, valamint kerékpáros ajándéktárgyak)!

Járj két keréken dolgozni az Egyetemre, élj egészségesen, és védd a környezetet!

További részletek:

zoldegyetem.pte.hu

Fotó:

Csortos Szabolcs/PTE