Menu

Hírek

« vissza « előző hír | következő hír »

Vidéki Életmentő Program a véméndi családi majálison

2024. május 22, szerda

A Vidéki Életmentő Program és Egyesület jóvoltából a majálison népszerűsítettük képzésünket.

2024. május 1-jén a Véméndi Családi Majálison a Vidéki Életmentő Program és Egyesület saját standdal mutatkozott be, és népszerűsítette a programját. A rendezvényen gyerekek és felnőttek egyaránt részt vettek, nagy érdeklődést mutatva az életmentő technikák és eszközök iránt.
A program, amely nemrégiben pályázati támogatást nyert medic táskák beszerzésére, bemutatta a speciális hadszíntéri eszközök egyszerűsített változatait. Az érdeklődők a képzésen részt vett instruktorok irányítása alatt próbálhatták ki ezeket az eszközöket.

 A stand sikere azt mutatja, hogy nagy igény van az életmentő technikák és ismeretek elsajátítására. A Vidéki Életmentő Program és Egyesület célja, hogy minél szélesebb körben elérhetővé tegye ezeket az ismereteket és eszközöket, különösen a vidéki területeken, ahol a sürgősségi ellátás nehezebben elérhető.
A következő esemény, amelyet a program szervez, egy gyalogtúra lesz 2024. május 25-én. Az érdeklődők további információkat kérhetnek és jelentkezhetnek a medic@vemend.hu email címen. Az egyesület várja mindazokat, akik szeretnének többet megtudni az életmentésről és szívesen részt vennének egy közösségi eseményen.

A Véméndi Családi Majálison való sikeres részvétel is bizonyítja, hogy a Vidéki Életmentő Program és Egyesület fontos szerepet tölt be a közösségben, és tevékenységük nagyban hozzájárul a vidéki közösségek biztonságához és jólétéhez.