Menu

Hírek

« vissza « előző hír | következő hír »

Forró csoki egy őszi délutánon? Gyere el a Chill with the Peersre!

2024. október 11, péntek

Október 15-én 13:00 és 17:00 óra között rendezik meg a Chill with the Peers programot a pécsi orvoskar dr. Romhányi György aulájában, melynek célja, hogy a hallgatók kötetlen keretek között, forró csokival megvendégelve megismerjék a Peer programot és azokat a hallgatótársaikat, akikhez fordulhatnak, ha tanulmányi vagy életvezetési kérdésben segítségre volna szükségük.

A Peer program a kar Well-being koncepciójának részeként működő kortárssegítő program. Maguk a peerek olyan diákok, akiket megkereshet a többi általános orvostan-, fogorvos-, gyógyszerész- és biotechnológus-hallgató abban az esetben, ha bármilyen segítségnyújtásra lenne szükségük az egyetemi élettel, tanulmányaikkal kapcsolatban. Lehet ez ösztöndíj, Neptun, lakhatási gond, időmenedzsment, tanulással kapcsolatos nehézség, ügyintézés, de életvezetési tanácsokkal és lelki problémákkal kapcsolatban is rendelkezésre állnak. 

A Chill with the Peers során forró csokival, nasival és különálló kis beszélgetőszigetekkel várják a hallgatókat a peerek és a szervező Magyar Hallgatói Szolgáltató Iroda munkatársai sütemények mellett lehet ismerkedni, kapcsolatot teremteni és beszélgetni a Peer program résztvevőivel.